Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / ZINC-SELEN -CALCIU -MAGNEZIU

ZINC-SELEN -CALCIU -MAGNEZIU

28 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

NUTRICION FACTS ZINC-SELENIU-KALCIU-MAGNEZIU 30 BUC   ADMINISTRARE 1/ZI

COMPOZITIE                                                                                                    CANTITAE                 

Calciu piruvat extr

Pământ de diatomee peruvian

Magneziu citrat

Zinc citrat

Selenium (L-selenometionin)

 

             200 mg DZR25%

              100 mg

              93.75 mg DZR 25 %

              20 mgD DZR  200 %

              110 ug DZR 200 %

Descrierea produsului Ingredientele sale sunt antioxidanti puternici, au efecte antibacteriene si antivirale! Ele contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, a inimii și a sistemului vascular! Sunt benefice in detoxifierea organismului. Ele susțin menținerea oaselor sănătoase.- Sănătatea imunității, inimii, vasculare și a sistemului nervos- Prevenirea măririi benigne a prostatei- Antibacterian
- Detoxifiere, îndepărtarea metalelor grele și a produselor de protecție a plantelor din organism- Absența în anumite cazuri de boli dovedite Alzheimer și Parkinson
Utilizare:
Administrati Adulti o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare:Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important:Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS ZINC-SELENIU-KALCIU-MAGNEZIU 30 BUC   ADMINISTRARE 1/ZI COMPOZITIE                                                                                                    CANTITAE                  Calciu piruvat extr Pământ de diatomee peruvian Magneziu citrat Zinc citrat Selenium (L-selenometionin)                200 mg DZR25%               100 mg               93.75 mg DZR 25 %               20 mgD DZR  200 %               110 ug DZR 200 % Descrierea produsului Ingredientele sale sunt antioxidanti puternici, au efecte antibacteriene si antivirale! Ele contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, a inimii și a sistemului vascular! Sunt benefice in detoxifierea organismului. Ele susțin menținerea oaselor sănătoase.- Sănătatea imunității, inimii, vasculare și a sistemului nervos- Prevenirea măririi benigne a prostatei- Antibacterian- Detoxifiere, îndepărtarea metalelor grele și a produselor de protecție a plantelor din organism- Absența în anumite cazuri de boli dovedite Alzheimer și ParkinsonUtilizare: Administrati Adulti o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare:Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important:Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare