Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / ZINC NATURAL FULL 60 CAPS

ZINC NATURAL FULL 60 CAPS

27 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

NUTRICION FACTS ZINC NATURAL FULL 60 CAPS     ADMINISTRARE  1 caps /zi adulti

COMPOZITIE                                                                                                     CANTITAE                 

Zinc citrat extr

Zinc acetat extr

Zinc glicerat extr

Zinc monometionin extr

DZR Zinc total 200%

 

                                               5 mg

                                               5 mg

                                               5 mg

                                               5 mg

 

Descrierea produsului  Combinație de 4 forme de zinc pentru absorbție și utilizare maximă. Indicatii . Zincul are un efect semnificativ în menținerea integrității membranelor celulare, precum și în reglarea multor procese de sinteză enzimatică și hormonală (sinteza proteinelor, sinteza ADN), influențând astfel reglarea proceselor metabolice și hormonale. In acest fel, este esentiala si pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS ZINC NATURAL FULL 60 CAPS     ADMINISTRARE  1 caps /zi adulti COMPOZITIE                                                                                                     CANTITAE                  Zinc citrat extr Zinc acetat extr Zinc glicerat extr Zinc monometionin extr DZR Zinc total 200%                                                  5 mg                                                5 mg                                                5 mg                                                5 mg   Descrierea produsului  Combinație de 4 forme de zinc pentru absorbție și utilizare maximă. Indicatii . Zincul are un efect semnificativ în menținerea integrității membranelor celulare, precum și în reglarea multor procese de sinteză enzimatică și hormonală (sinteza proteinelor, sinteza ADN), influențând astfel reglarea proceselor metabolice și hormonale. In acest fel, este esentiala si pentru functionarea normala a sistemului imunitar. Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare