Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / VITAMINA D-3 4000 IU

VITAMINA D-3 4000 IU

34 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

NUTRITION FACTS                VITAMINA D3 4000 NE    PICATURI   50 ML    ADMINISRARE 10 PIC /ZI

COMPOZITIE           

           CANTITATE                                                                 DOZA ZILNICA

Ulei de mac

D3 Vitamina (colokalciferol)

E-vitamina   (D-alfa-tocoferol

50 ml

6.25 mg

1250 mg

       08 ml

       4000 NE100 ug DZR 2000%

        20 mg DZR167%

Este indispensabil pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular și a sistemului imunitar, precum și pentru menținerea oaselor sănătoase.

Face parte din protocolul medical împotriva coronavirusului Covid-19!

Beneficii prezentate - Protectia sistemului cardiovascular- Stimul imunitar - Sanatateaoaselor si articulatiilor

Ingrediente:  Extract de vitamina D3 (colecalciferol), vitamina E (D-alfa-tocoferol), ulei de mac

Utilizare: Administrati 10 picaturi  pe zi. Doza zilnica maxima este de 10 picaturi pe zi.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRITION FACTS                VITAMINA D3 4000 NE    PICATURI   50 ML    ADMINISRARE 10 PIC /ZI COMPOZITIE                       CANTITATE                                                                 DOZA ZILNICA Ulei de mac D3 Vitamina (colokalciferol) E-vitamina   (D-alfa-tocoferol 50 ml 6.25 mg 1250 mg        08 ml        4000 NE100 ug DZR 2000%         20 mg DZR167% Este indispensabil pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular și a sistemului imunitar, precum și pentru menținerea oaselor sănătoase. Face parte din protocolul medical împotriva coronavirusului Covid-19! Beneficii prezentate - Protectia sistemului cardiovascular- Stimul imunitar - Sanatateaoaselor si articulatiilor Ingrediente:  Extract de vitamina D3 (colecalciferol), vitamina E (D-alfa-tocoferol), ulei de mac Utilizare: Administrati 10 picaturi  pe zi. Doza zilnica maxima este de 10 picaturi pe zi.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare