Toate produsele / VALERIANA

VALERIANA

32 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.

NUTRICION FACTS            VALERIANA  30 CAPS          ADMINISTRARE  1 CAPS/ ZI Adulti

COMPOZITIE                                                                                                 CANTITAE                                                   

Radacina de Valeriana extr

Ulei samburi de struguri

Roinita  extr

Hamei extr

Passiflora extr

 

                                        120mg

                                        100 mg

                                        100 mg

                                        40 mg

                                        40 mg

Descrierea produsului O combinație optimă de extract de catnip, floare de calvar, con de hamei, iarbă de lămâie și ulei de semințe de struguri pentru a calma stresul, pentru a calma nervii și pentru a vă ajuta să dormi.- liniste fizica si psihica - calmarea nervilor - somn linistit - calmarea durerilor de cap

Utilizare: Administrati adultio capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS            VALERIANA  30 CAPS          ADMINISTRARE  1 CAPS/ ZI Adulti COMPOZITIE                                                                                                 CANTITAE                                                    Radacina de Valeriana extr Ulei samburi de struguri Roinita  extr Hamei extr Passiflora extr                                           120mg                                         100 mg                                         100 mg                                         40 mg                                         40 mg Descrierea produsului O combinație optimă de extract de catnip, floare de calvar, con de hamei, iarbă de lămâie și ulei de semințe de struguri pentru a calma stresul, pentru a calma nervii și pentru a vă ajuta să dormi.- liniste fizica si psihica - calmarea nervilor - somn linistit - calmarea durerilor de cap Utilizare: Administrati adultio capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare