Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / ULEI SEMINTE DE GRAPEFRUIT CU TEI

ULEI SEMINTE DE GRAPEFRUIT CU TEI

34 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

NUTRITION FACTS    ULEI SEMINTE DE GRAPEFRUIT CU LIME 30 ML        ADMINISRARE  10 PIC / ZI

COMPOZITIE                                                CANTITATE                                             DOZA ZILNICA                

Ulei seminte de  grapefruit

Lime extract uleioase

 25 ml

5 ml

   0.67 mkl

   0.13 ml

Ingredientul său activ natural deosebit afectează și diverse microorganisme, antivirale, antibacteriene, antifungice, paraziticide, antiinflamatoare! Antioxidant puternic, bogat în vitamine și minerale! Ingrediente:  Ulei de seminte de grepfrut, Ulei de seminte de tei
Dozare:  10 picaturi pe zi pentru adulti, 5 picaturi pe zi pentru copii indirect!
Avertisment:  Poate conține un ingredient activ natural metabolizant, așa că utilizatorii de diluanți ar trebui să consulte medicul înainte de utilizare!

Beneficii prezentate- Stimulator imunitar- Antibacterian, antiviral- Stimulant- Vitalizeaza, improspateaza  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRITION FACTS    ULEI SEMINTE DE GRAPEFRUIT CU LIME 30 ML        ADMINISRARE  10 PIC / ZI COMPOZITIE                                                CANTITATE                                             DOZA ZILNICA                 Ulei seminte de  grapefruit Lime extract uleioase  25 ml 5 ml    0.67 mkl    0.13 ml Ingredientul său activ natural deosebit afectează și diverse microorganisme, antivirale, antibacteriene, antifungice, paraziticide, antiinflamatoare! Antioxidant puternic, bogat în vitamine și minerale! Ingrediente:  Ulei de seminte de grepfrut, Ulei de seminte de teiDozare:  10 picaturi pe zi pentru adulti, 5 picaturi pe zi pentru copii indirect!Avertisment:  Poate conține un ingredient activ natural metabolizant, așa că utilizatorii de diluanți ar trebui să consulte medicul înainte de utilizare! Beneficii prezentate- Stimulator imunitar- Antibacterian, antiviral- Stimulant- Vitalizeaza, improspateaza  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare