Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / ULEI SEMINTE DE ARMURARIU CU PAPADIE 50 ML

ULEI SEMINTE DE ARMURARIU CU PAPADIE 50 ML

31 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

NUTRICION FACTS ULEI SEMINTE DE ARMURARIU CU PAPADIE 50 ML     ADMINISTRARE  10 PIC /ZI  ADULTI

COMPOZITIE                                                    CANTITAE                               DOZA ZILNICA

Ulei seminte de armurariu

papadie extract

 45.ml

  5 ml

0.72 mg

0,08 mg

Descrierea produsului  Detoxifierea ficatului și regenerarea ficatului cu ulei din semințe de armurariu, plus extract de păpădie!

INDICATII- Protecția și sănătatea ficatului - Regenerarea celulelor hepatice
- Detoxifiere- Creșterea producției de bilă - Descompunerea grăsimilor- Nivel sănătos de colesterol- Nivel sănătos de zahăr din sânge

Utilizare: Administrati 10 pic aturi pe zi. Doza zilnica maxima este de 10 picaturi pe zi..

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important:.Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei.     Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS ULEI SEMINTE DE ARMURARIU CU PAPADIE 50 ML     ADMINISTRARE  10 PIC /ZI  ADULTI COMPOZITIE                                                    CANTITAE                               DOZA ZILNICA Ulei seminte de armurariu papadie extract  45.ml   5 ml 0.72 mg 0,08 mg Descrierea produsului  Detoxifierea ficatului și regenerarea ficatului cu ulei din semințe de armurariu, plus extract de păpădie! INDICATII- Protecția și sănătatea ficatului - Regenerarea celulelor hepatice- Detoxifiere- Creșterea producției de bilă - Descompunerea grăsimilor- Nivel sănătos de colesterol- Nivel sănătos de zahăr din sânge Utilizare: Administrati 10 pic aturi pe zi. Doza zilnica maxima este de 10 picaturi pe zi..  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important:.Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei.     Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare