Toate produsele / Ulei esențial de Tea tree(arbore de ceai) 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Tea tree(arbore de ceai) 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Uleiul de arbore de ceai este o adevărată farmacie!

- Remediu natural împotriva pielii acneice, ciupercilor de unghii și în cazul mătreții și scalpului problematic!

- O soluție eficientă împotriva ciupercile pielii, iar folosind ca și un component în soluțiile dezinfectante este folosit în cazul infecțiilor bucale și gingivitei.

- Proprietățile sale antibacteriene, antifungice și antiparazitare sunt cunoscute, ceea ce sunt dovedite de literatură de specialitate și de studii clinice.

- Uleiul esențial din arbore de ceai ameliorează mâncărimea, erupțiile de pe piele, împiedică extinderea infecțiilor.

- Calmează iritațiile, provocate de înțepăturile de insecte, iar puteți vindeca și psoriazisul.

Tip: Astmul și dificultățile de respiratorie puteți controla, dacă puneți în vaporizator câteva picături din uleiul esențial din arbore de ceai. Faceți o baie pentru picioare împotriva ciupercii: puneți în apă 4-5 picături și stați în apă. În cazul ciupercii la unghie tratați unghiile de 2-3 ori zilnic cu câte 1 picătură de ulei nedizolvat, timp de 5-7 zile.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de arbore de ceai (tea tree) (Melaleuca alternifolia)
”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer” Uleiul de arbore de ceai este o adevărată farmacie! - Remediu natural împotriva pielii acneice, ciupercilor de unghii și în cazul mătreții și scalpului problematic! - O soluție eficientă împotriva ciupercile pielii, iar folosind ca și un component în soluțiile dezinfectante este folosit în cazul infecțiilor bucale și gingivitei. - Proprietățile sale antibacteriene, antifungice și antiparazitare sunt cunoscute, ceea ce sunt dovedite de literatură de specialitate și de studii clinice. - Uleiul esențial din arbore de ceai ameliorează mâncărimea, erupțiile de pe piele, împiedică extinderea infecțiilor. - Calmează iritațiile, provocate de înțepăturile de insecte, iar puteți vindeca și psoriazisul. Tip: Astmul și dificultățile de respiratorie puteți controla, dacă puneți în vaporizator câteva picături din uleiul esențial din arbore de ceai. Faceți o baie pentru picioare împotriva ciupercii: puneți în apă 4-5 picături și stați în apă. În cazul ciupercii la unghie tratați unghiile de 2-3 ori zilnic cu câte 1 picătură de ulei nedizolvat, timp de 5-7 zile. Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de arbore de ceai (tea tree) (Melaleuca alternifolia)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare