Toate produsele / Ulei esențial de Scorțișoară 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Scorțișoară 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Uleiul esențial de scorțișoară este stimulent și revigorant!

  • Uleiul esențial de scorțișoară este partenerul ideal în viața cotidiană aglomerată, fiindcă parfumul dulce și condimentat alungă stresul din corp și din suflet.
  • In afară de acest lucru este recomandat și în tratarea pielii cu celulită, având efectul de încălzire și de decongestionare.
  • Vă înviorează, vă revigorează, dar este eficient și în cazul, în care vă simțiți epuizat.
  • Este un remediu antibacterian, antiviral și antifungic, de aceea este aplicat mai ales în cazul răcelii, infecțiilor ale căilor respiratorii și inflamațiilor ale gurii.

Tip: În cazul răcelii puneți 2 picături din uleiul de scorțișoară, 1 picătură din roiniță și 2 picături din uleiul de eucalipt în vaporizator. Amestecul împiedică dezvoltarea bacteriilor, sterilizează aerul din cameră și reduce considerabil riscul infecțiilor respiratorii.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de scorțișoară (Cinnamomum verum)
”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer” Uleiul esențial de scorțișoară este stimulent și revigorant! Uleiul esențial de scorțișoară este partenerul ideal în viața cotidiană aglomerată, fiindcă parfumul dulce și condimentat alungă stresul din corp și din suflet. In afară de acest lucru este recomandat și în tratarea pielii cu celulită, având efectul de încălzire și de decongestionare. Vă înviorează, vă revigorează, dar este eficient și în cazul, în care vă simțiți epuizat. Este un remediu antibacterian, antiviral și antifungic, de aceea este aplicat mai ales în cazul răcelii, infecțiilor ale căilor respiratorii și inflamațiilor ale gurii. Tip: În cazul răcelii puneți 2 picături din uleiul de scorțișoară, 1 picătură din roiniță și 2 picături din uleiul de eucalipt în vaporizator. Amestecul împiedică dezvoltarea bacteriilor, sterilizează aerul din cameră și reduce considerabil riscul infecțiilor respiratorii. Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de scorțișoară (Cinnamomum verum)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare