Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / Ulei esențial de Rozmarin 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Rozmarin 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

18.3 RON
(-10%)
16.47 RON
Categorii: Uleiuri esențiale

Simbol al fericirii

  • Utilizarea regulată a uleiului de rozmarin ajută la stimularea foliculilor, făcând părul să crească mai des și mai puternic.
  • Aplicarea topică a uleiului esențial sau un masaj obișnuit cu ulei ajută la tonifierea pielii și la eliminarea uscăciunii.
  • Este un excelent tonic al creierului și a nervilor. Este adesea folosit de studenți în timpul examenelor, deoarece crește concentrarea și ajută la o învăţare eficientă.
  • Stimulează activitatea mentală și este un remediu bun pentru depresie, oboseală mentală și uitare.
  • Are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la ameliorarea durerii.

Tip: Pentru refacerea pielii obosite turnati 6 picaturi de ulei de rozmarin in jumatate de pahar cu lapte, diluati cu apa si pulverizati peste fata.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Rozmarin (Rosmarinus officinalis)
Simbol al fericiriiUtilizarea regulată a uleiului de rozmarin ajută la stimularea foliculilor, făcând părul să crească mai des și mai puternic.Aplicarea topică a uleiului esențial sau un masaj obișnuit cu ulei ajută la tonifierea pielii și la eliminarea uscăciunii.Este un excelent tonic al creierului și a nervilor. Este adesea folosit de studenți în timpul examenelor, deoarece crește concentrarea și ajută la o învăţare eficientă.Stimulează activitatea mentală și este un remediu bun pentru depresie, oboseală mentală și uitare.Are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la ameliorarea durerii.Tip: Pentru refacerea pielii obosite turnati 6 picaturi de ulei de rozmarin in jumatate de pahar cu lapte, diluati cu apa si pulverizati peste fata.Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Rozmarin (Rosmarinus officinalis)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data