Toate produsele / Ulei esențial de Pin 100% pure și naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Pin 100% pure și naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Un ajutor parfumat pentru protecția sănătății.

  • Conține antioxidanți valoroși, ajută în tratarea infecțiilor, rănilor, este eficient și în cazul simptomelor răcelii, fiindcă dizolvă mucoasa, ameliorează tusea, curăță căile respiratorii.
  • Folosind în lampă de aromaterapie sau într-o cană, pusă pe radiator, puteți îmbunătăți starea de spirit, dar nu numai, ci puteți proteja și sănătatea, fiindcă uleiul esențial de pin ucide microbiile din aer.
  • Poate fi folosit și în uleiuri de masaje, produse cosmetice și săpunuri.

Tip: În caz de gripă, tusă, sinuzită fierbeți un litru de apă, puneți două picături din uleiul de eucalipt, două picături din uleiul de pin și o picătură din uleiul de cimbrișor. Inhalați timp de 10-15 minute, cu capul neacoperit! Repetați procedura zilnic, până la vindecare! Poate fi folosit și la copii: pregătirile sunt la fel, în caz de neatenție aburul poate provoca răni grave, de aceea trebuie să ținem copilul în brațe, cu armele ținute, și numai atunci putem începe inhalarea, distrăgând atenția cu o poveste.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de pin (Pinus sylvestris)
”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer” Un ajutor parfumat pentru protecția sănătății. Conține antioxidanți valoroși, ajută în tratarea infecțiilor, rănilor, este eficient și în cazul simptomelor răcelii, fiindcă dizolvă mucoasa, ameliorează tusea, curăță căile respiratorii. Folosind în lampă de aromaterapie sau într-o cană, pusă pe radiator, puteți îmbunătăți starea de spirit, dar nu numai, ci puteți proteja și sănătatea, fiindcă uleiul esențial de pin ucide microbiile din aer. Poate fi folosit și în uleiuri de masaje, produse cosmetice și săpunuri. Tip: În caz de gripă, tusă, sinuzită fierbeți un litru de apă, puneți două picături din uleiul de eucalipt, două picături din uleiul de pin și o picătură din uleiul de cimbrișor. Inhalați timp de 10-15 minute, cu capul neacoperit! Repetați procedura zilnic, până la vindecare! Poate fi folosit și la copii: pregătirile sunt la fel, în caz de neatenție aburul poate provoca răni grave, de aceea trebuie să ținem copilul în brațe, cu armele ținute, și numai atunci putem începe inhalarea, distrăgând atenția cu o poveste. Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de pin (Pinus sylvestris)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare