Toate produsele / Ulei esențial de Lavandă 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Lavandă 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Regina uleiurilor esențiale naturale!

  • Folosind uleiul esențial de lavandă Biobear putem adormi mai devreme și o să avem o noapte mult mai relaxantă.
  • Copii agitați voi adormi mult mai ușor, dacă punem o picătură din uleiul de lavandă pe pernă.
  • Dacă aplicați uleiul pe tâmple și frecați bine, uleiul calmează durerea de cap și migrenul.
  • Datorită proprietățile sale calmante, antiseptice este recomandat în tratarea pielii inflamate cu tendințe acneice, în cazul rănilor și ulcerului, precum și la ciuperca piciorului.
  • În cazul arsurilor minore împiedică formarea bășicilor și reduce durerea.
  • Poate fi folosit și ca un repelent, împotriva țânțarilor, furnicilor, muștelor, puricilor, moliilor, fiindcă insectele nu suportă mirosul de lavandă.

Tip: Puneți 2-3 picături din uleiul de lavandă în palmă, frecați bine uleiul până se încălzește, fiindcă mirosul va deveni mult mai intens, și inhalați încet pentru a menține mintea limpede.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de lavandă (Lavandula angustifolia)
”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer” Regina uleiurilor esențiale naturale! Folosind uleiul esențial de lavandă Biobear putem adormi mai devreme și o să avem o noapte mult mai relaxantă. Copii agitați voi adormi mult mai ușor, dacă punem o picătură din uleiul de lavandă pe pernă. Dacă aplicați uleiul pe tâmple și frecați bine, uleiul calmează durerea de cap și migrenul. Datorită proprietățile sale calmante, antiseptice este recomandat în tratarea pielii inflamate cu tendințe acneice, în cazul rănilor și ulcerului, precum și la ciuperca piciorului. În cazul arsurilor minore împiedică formarea bășicilor și reduce durerea. Poate fi folosit și ca un repelent, împotriva țânțarilor, furnicilor, muștelor, puricilor, moliilor, fiindcă insectele nu suportă mirosul de lavandă. Tip: Puneți 2-3 picături din uleiul de lavandă în palmă, frecați bine uleiul până se încălzește, fiindcă mirosul va deveni mult mai intens, și inhalați încet pentru a menține mintea limpede. Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de lavandă (Lavandula angustifolia)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare