Toate produsele / Ulei esențial de Lămâie 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Lămâie 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON

Atmosfera mai buna cu lămâie

  • Reduce acneea, hrăneşte pielea uscată şi totodată o hidratează. Studiile de laborator arată că uleiul esenţial de lămâie poate reduce deteriorarea celulelor și a țesuturilor din piele, cauzată de radicalii liberi.
  • Uleiul esențial de lămâie are proprietăți calmante, care sunt eficiente în ameliorarea epuizării, oboselii mentale, amețelii, nervozităţii, anxietăţii și a tensiunii.
  • Are un conținut ridicat de vitamine, ceea ce îl face benefic pentru sistemul imunitar. Stimulează producerea de celule albe din sânge, astfel încât corpul tău să poată combate bolile.
  • Te poate ajuta la curăţarea căilor nazale, cât și a sinusurilor. Ajută la o respirație profundă și încurajează un flux mai bun de aer în sistemul respirator.
  • Ajută la detoxifierea organismului, previne îmbătrânirea prematură și multe altele.
  • Tip: Inhalează uleiul sau foloseşte-l cu ajutorului unui difuzor pentru a ameliora simptomele episodelor astmatice sau alergice.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Lămâie (Citrus limonum)
Atmosfera mai buna cu lămâie Reduce acneea, hrăneşte pielea uscată şi totodată o hidratează. Studiile de laborator arată că uleiul esenţial de lămâie poate reduce deteriorarea celulelor și a țesuturilor din piele, cauzată de radicalii liberi. Uleiul esențial de lămâie are proprietăți calmante, care sunt eficiente în ameliorarea epuizării, oboselii mentale, amețelii, nervozităţii, anxietăţii și a tensiunii. Are un conținut ridicat de vitamine, ceea ce îl face benefic pentru sistemul imunitar. Stimulează producerea de celule albe din sânge, astfel încât corpul tău să poată combate bolile. Te poate ajuta la curăţarea căilor nazale, cât și a sinusurilor. Ajută la o respirație profundă și încurajează un flux mai bun de aer în sistemul respirator. Ajută la detoxifierea organismului, previne îmbătrânirea prematură și multe altele. Tip: Inhalează uleiul sau foloseşte-l cu ajutorului unui difuzor pentru a ameliora simptomele episodelor astmatice sau alergice. Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Lămâie (Citrus limonum)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare