Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / Ulei esențial de Citronella 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Citronella 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON

Are o aromă bogată, delicată lămâioasă

  • Citronella se luptă cu depresia și eliberează de anxietate, tristețe și sentimente negative. Induce un sentiment proaspăt, fericit și speranță.
  • Proprietățile antiseptice ale uleiurilor esențiale de citronella combat infecțiile la nivelul rănilor, precum și ale tractului urinar, uretrei, prostatei și rinichilor, protejându-le simultan de septicemie.
  • Uleiul esențial de citronella ameliorează spasmele musculare, sistemul respirator și sistemul nervos.
  • Calmează inflamația, în special acele situații care se referă la ficat, stomac, intestine și alte părți ale sistemului digestiv.

Tip: Pentru masaj eficient în combaterea durerilor musculare și articulare, răceală sau gripă și pentru micoze cutanate. Pregătește un amestec din 3 picături de ulei esențial de citronella la 15 ml de ulei de diluție.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Citronella (Cymbopogon nardus)
Are o aromă bogată, delicată lămâioasă Citronella se luptă cu depresia și eliberează de anxietate, tristețe și sentimente negative. Induce un sentiment proaspăt, fericit și speranță. Proprietățile antiseptice ale uleiurilor esențiale de citronella combat infecțiile la nivelul rănilor, precum și ale tractului urinar, uretrei, prostatei și rinichilor, protejându-le simultan de septicemie. Uleiul esențial de citronella ameliorează spasmele musculare, sistemul respirator și sistemul nervos. Calmează inflamația, în special acele situații care se referă la ficat, stomac, intestine și alte părți ale sistemului digestiv. Tip: Pentru masaj eficient în combaterea durerilor musculare și articulare, răceală sau gripă și pentru micoze cutanate. Pregătește un amestec din 3 picături de ulei esențial de citronella la 15 ml de ulei de diluție. Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Citronella (Cymbopogon nardus)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare