Toate produsele / ULEI DE ARMURARIU CU URZICA 50 ML

ULEI DE ARMURARIU CU URZICA 50 ML

31 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

NUTRICION FACTS   ULEI  DE ARMURARIU CU URZICA 50 ML   ADMINISTRARE  10 pic/zi

                                                                                                                                              ADULTI

COMPOZITIE                                                             CANTITAE                                         DOZA ZILNICA

Ulei seminte de Armurariu

Extract  Urzica

  45 ML

    5 ML

 0.72 ml

  0.08 ml

Descrierea produsului  Detoxifiere cu regenerare hepatică și urina!
- Scăderea în greutate - Purificarea sângelui
- Detoxifiere - Aducerea apei - Îmbunătățirea metabolismului

Ingrediente:  Ulei din seminte de armurariu, extract de frunze de urzica
Cantitate:  50 ml (echivalent a 62 doze zilnice)
Dozare:  10 picaturi pe zi pentru adulti inainte de masa!Beneficii prezentate

Utilizare: Administrati 10 pic pe zi. Doza zilnica maxima este de 10 picaturi pe zi..

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS   ULEI  DE ARMURARIU CU URZICA 50 ML   ADMINISTRARE  10 pic/zi                                                                                                                                               ADULTI COMPOZITIE                                                             CANTITAE                                         DOZA ZILNICA Ulei seminte de Armurariu Extract  Urzica   45 ML     5 ML  0.72 ml   0.08 ml Descrierea produsului  Detoxifiere cu regenerare hepatică și urina!- Scăderea în greutate - Purificarea sângelui- Detoxifiere - Aducerea apei - Îmbunătățirea metabolismului Ingrediente:  Ulei din seminte de armurariu, extract de frunze de urzicaCantitate:  50 ml (echivalent a 62 doze zilnice)Dozare:  10 picaturi pe zi pentru adulti inainte de masa!Beneficii prezentate Utilizare: Administrati 10 pic pe zi. Doza zilnica maxima este de 10 picaturi pe zi..  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare