Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120Az összes termék / Tüdő Meridián tea - 20db

Tüdő Meridián tea - 20db

10.5 RON


Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Márka: Dr.Chen

A felső légutak és a tüdő meridián védelmére – gyógynövényekkel

Nettó tömeg: 50 g (20 filter x 2,5 g)

Összetevők: lándzsás útifű, gyömbér, bíbor kasvirág, csillagánizs, kerti kakukkfű, borsmenta.

Felhasználási javaslat: egy filtert egy csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni, állni hagyjuk kb. 15-20 percig.

Adagolás: Naponta 2x1 filterből készítsünk főzetet, melyet kortyonként, lassan fogyasszunk el, kiélvezve a teázás élményét, ahogy átjár a belső melegség.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A lándzsás útifű és a kerti kakukkfű kedvező hatással vannak a torokra. A csillagánizs nyugtatja a torkot, a felső légutakat. A borsmenta támogatja az immunrendszert, a gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

A termék fogyasztása bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó.
A felső légutak és a tüdő meridián védelmére – gyógynövényekkelNettó tömeg: 50 g (20 filter x 2,5 g) Összetevők: lándzsás útifű, gyömbér, bíbor kasvirág, csillagánizs, kerti kakukkfű, borsmenta.Felhasználási javaslat: egy filtert egy csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni, állni hagyjuk kb. 15-20 percig.Adagolás: Naponta 2x1 filterből készítsünk főzetet, melyet kortyonként, lassan fogyasszunk el, kiélvezve a teázás élményét, ahogy átjár a belső melegség.Tárolás: száraz, hűvös helyen.Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A lándzsás útifű és a kerti kakukkfű kedvező hatással vannak a torokra. A csillagánizs nyugtatja a torkot, a felső légutakat. A borsmenta támogatja az immunrendszert, a gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.A termék fogyasztása bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás