Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / REPARON SUPOZITOARE

REPARON SUPOZITOARE

43.5 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.

Prospect pentru pacient: Informații pentru utilizator 

Reparon supozitor rectal

Suspendarea bacteriilor E. Coli ucise

 

Înainte de a începe să utilizați acest medicament, citiți cu atenție următorul prospect, deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în prospectul cu informații pentru pacient sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.

 • Păstrați prospectul pentru că este posibil să aveți nevoie de informațiile din acesta mai târziu.
 • Contactați-vă farmacistul pentru mai multe informații sau sfaturi.
 • Dacă prezentați orice reacții adverse, informați medicul sau farmacistul. Acest lucru se aplică și oricăror posibile reacții adverse care nu sunt enumerate în prospect. Vezi punctul 4
 •  Asigurați-vă că vă informați medicul dacă simptomele nu se ameliorează în câteva zile sau dacă se agravează.

 

Conținutul prospectului cu informații pentru pacient:

 1. Ce tip de medicament este supozitorul rectal Reparon și pentru ce boli poate fi utilizat?
 2. Informații înainte de a utiliza supozitorul rectal Reparon
 3. Cum se utilizează supozitorul rectal Reparon?
 4. Reacții adverse posibile
 5. Cum trebuie păstrat supozitorul rectal Reparon?
 6. Conținutul ambalajului și alte informații

 

1. Ce tip de medicament este supozitorul rectal Reparon și pentru ce boli poate fi folosit?

Supozitorul rectal Reparon conține o suspensie de cultură bacteriană ucisă (elementele de formă și produșii metabolici ai bacteriilor Escherichia Coli ucise cu fenol) ca ingredient activ. După ce suspensia de cultură bacteriană este aplicată pe piele și membrana mucoasă, aceasta declanșează un răspuns imun (apărarea organismului împotriva infecțiilor), sporește apărarea naturală a țesuturilor afectate, are efect antiinflamator și favorizează vindecarea rănilor. Supozitorul rectal Reparon este utilizat pentru tratarea hemoroizilor și a complicațiilor acestora, cum ar fi Este utilizat pentru a trata durerea, mâncărimea, inflamația, eczema (mâncărime, umedă, inflamație a pielii cu vezicule mici), fisurile din jurul anusului.

Consultați-vă medicul dacă simptomele nu se ameliorează în câteva zile sau dacă se agravează.

 

2. Informații înainte de a utiliza supozitorul rectal Reparon

Nu utilizați supozitorul rectal Reparon:

 • dacă sunteți alergic la suspensia de bacterii Escherichia coli omorâte sau la alte componente ale medicamentului (enumerate la punctul 6).

 

Avertismente și precauții

Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza Reparon supozitor rectal.

 

Copii si adolescenti

Există puțină experiență disponibilă sub vârsta de optsprezece ani, așa că utilizarea sa în această grupă de vârstă nu este recomandată.

 

Alte medicamente și supozitor rectal Reparon

Asigurați-vă că vă informați medicul sau farmacistul cu privire la orice alte medicamente pe care le luați în prezent sau recent sau intenționați să le luați.

dacă urmați instrucțiunile de utilizare a supozitoarelor rectale, interacțiunile medicamentoase cu alte medicamente nu ar trebui practic să fie de așteptat.

Utilizarea simultană a unui supozitor rectal și a unui prezervativ (prezervativul de cauciuc) poate reduce siguranța protecției prezervativelor.

 

Sarcina și alăptarea

Dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă ați putea fi gravidă sau doriți să aveți un copil, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza acest medicament.

Datele studiilor privind supozitorul rectal Reparon utilizat în timpul sarcinii și alăptării nu sunt disponibile. Deoarece concentrația de fenol folosită ca conservant în preparat rămâne cu mult sub concentrația de soluții de fenol utilizate în practică, nu este de așteptat ca aceasta să pună în pericol siguranța mamei și a copilului ei în timpul sarcinii și alăptării.

 

Efectele preparatului asupra abilităților necesare pentru conducerea și folosirea utilajelor

Nu este de așteptat ca supozitorul rectal Reparon să afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

3. Cum se utilizează supozitorul rectal Reparon?

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în prospectul cu informații pentru pacient sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Dacă nu sunteți sigur de doză, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Doza recomandată de produs: după o baie de șezut, 1 supozitor rectal Reparon trebuie plasat în rect, de 1-2 ori pe zi.

Fiecare frunză conține cuiburi de conuri separate prin perforații. Rupeți un cuib conic de-a lungul perforației (Figura 1). Scoateți cu grijă folia de acoperire începând de la marginea superioară a cuibului de con indicată de săgeată (Figura 2), apoi scoateți conul din cuibul de con care este astfel expus.

Nu introduceți produsul în ochi, în jurul ochilor, în gură sau pe mucoasa bucală! Spălați-vă întotdeauna mâinile după ce ați folosit supozitorul rectal. Dacă substanța activă a ajuns în zonele menționate, îndepărtați-o cu apă!

Sub efectul supozitorului rectal, lenjeria se poate decolora, așa că se recomandă utilizarea unui șervețel sanitar.


Seniori (peste 65 de ani)

La bătrânețe se poate continua aplicarea obișnuită.

 

Utilizare la copii și adolescenți

Există puțină experiență disponibilă sub vârsta de optsprezece ani, așa că utilizarea sa în această grupă de vârstă nu este recomandată.

 

Dacă ați utilizat mai multe supozitoare rectale Reparon decât este prescris

Nu au existat raportări de supradozaj sau otrăvire.

În caz de administrare orală accidentală (de exemplu la copii), pot apărea tulburări gastro-intestinale (dureri abdominale, greață). În caz de supradozaj sau suspiciune de supradozaj, consultați imediat un medic!

 

Dacă uitați să utilizați supozitorul rectal Reparon

Nu utilizați o doză dublă pentru a compensa doza omisă. Continuați tratamentul așa cum este prescris.

 

Dacă încetați să utilizați Reparon supozitor rectal devreme

Dacă încetați să utilizați Reparon supozitor rectal prematur, simptomele dumneavoastră se pot agrava din nou. Dacă nu sunteți sigur de durata dozei, consultați-vă medicul.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacții adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacții adverse rare (pot afecta până la 1 din 1000 de persoane):

Rareori, poate apărea și o reacție cutanată de hipersensibilitate (alergică) (cum ar fi mâncărime, urticarie). În caz de urticarie, încetați să utilizați medicamentul și discutați despre acțiuni suplimentare cu medicul dumneavoastră. Dacă erupțiile apar intens, pe tot corpul, consultați imediat un medic pentru a preveni eventualele simptome grave!

Reacții adverse, a căror frecvență nu este cunoscută (nu pot fi estimate pe baza datelor disponibile):

Produsul poate provoca roșeață temporară, mâncărime și peeling la locul aplicării. Dacă prezentați aceste simptome, încetați să utilizați supozitorul rectal Reparon și contactați medicul dumneavoastră.

Atunci când utilizați supozitorul rectal Reparon așa cum este prescris, nu trebuie să vă așteptați la alte reacții adverse.

 

Raportarea efectelor secundare

Dacă prezentați orice reacții adverse, informați medicul sau farmacistul. Acest lucru se aplică și oricăror posibile reacții adverse care nu sunt enumerate în prospect. De asemenea, puteți raporta reacțiile adverse direct autorității prin datele de contact din Anexa V.

Prin raportarea reacțiilor adverse, puteți contribui la obținerea unui număr cât mai mare de informații despre utilizarea în siguranță a medicamentului disponibil.

5. Cum trebuie păstrat supozitorul rectal Reparon?

A se pastra la maxim 25°C.

Medicamentul trebuie ținut la îndemâna copiilor!

Nu utilizați acest medicament după data de expirare (Data de expirare) înscrisă pe cutie. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii date.

Nu utilizați medicamentul dacă observați semne vizibile de descompunere (de exemplu, decolorare).

Nu aruncați niciun medicament în canalizare sau în deșeurile menajere. Întrebați-vă farmacistul ce să faceți cu medicamentele neutilizate. Aceste măsuri ajută la protejarea mediului.

6. Conținutul ambalajului și alte informații

Ce conține supozitorul rectal Reparon?

 • Ingredient activ al preparatului: 0,66 miliarde vaccin E. Coli (steril) per supozitor.
 • Alte ingrediente: fenol lichefiat, grăsime solidă, trigliceride ale acizilor grași cu lanț mediu, apă purificată.

Cum arată supozitorul rectal Reparon și ce conține ambalajul?

Con alb sau alb-gălbui, inodor sau ușor fenolic, în formă de torpilă.

În cazul conurilor fabricate folosind tehnologia de turnare, există o adâncitură de câțiva mm la capătul conurilor. Acest lucru nu afectează calitatea și efectul produsului.

Ambalare: 10 sau 12 supozitoare rectale în folie PVC/PE și cutie.

 

Deținătorul autorizației de introducere pe piață și producătorul:

Deținătorul autorizației de introducere pe piață:

Egis Gyógyszergyár Zrt.

H-1106 Budapesta, Keresztúri út 30-38.

Producător:

Egis Gyógyszergyár Zrt.
Prospect pentru pacient: Informații pentru utilizator  Reparon supozitor rectal Suspendarea bacteriilor E. Coli ucise   Înainte de a începe să utilizați acest medicament, citiți cu atenție următorul prospect, deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră. Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în prospectul cu informații pentru pacient sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Păstrați prospectul pentru că este posibil să aveți nevoie de informațiile din acesta mai târziu. Contactați-vă farmacistul pentru mai multe informații sau sfaturi. Dacă prezentați orice reacții adverse, informați medicul sau farmacistul. Acest lucru se aplică și oricăror posibile reacții adverse care nu sunt enumerate în prospect. Vezi punctul 4  Asigurați-vă că vă informați medicul dacă simptomele nu se ameliorează în câteva zile sau dacă se agravează.   Conținutul prospectului cu informații pentru pacient: Ce tip de medicament este supozitorul rectal Reparon și pentru ce boli poate fi utilizat? Informații înainte de a utiliza supozitorul rectal Reparon Cum se utilizează supozitorul rectal Reparon? Reacții adverse posibile Cum trebuie păstrat supozitorul rectal Reparon? Conținutul ambalajului și alte informații   1. Ce tip de medicament este supozitorul rectal Reparon și pentru ce boli poate fi folosit? Supozitorul rectal Reparon conține o suspensie de cultură bacteriană ucisă (elementele de formă și produșii metabolici ai bacteriilor Escherichia Coli ucise cu fenol) ca ingredient activ. După ce suspensia de cultură bacteriană este aplicată pe piele și membrana mucoasă, aceasta declanșează un răspuns imun (apărarea organismului împotriva infecțiilor), sporește apărarea naturală a țesuturilor afectate, are efect antiinflamator și favorizează vindecarea rănilor. Supozitorul rectal Reparon este utilizat pentru tratarea hemoroizilor și a complicațiilor acestora, cum ar fi Este utilizat pentru a trata durerea, mâncărimea, inflamația, eczema (mâncărime, umedă, inflamație a pielii cu vezicule mici), fisurile din jurul anusului. Consultați-vă medicul dacă simptomele nu se ameliorează în câteva zile sau dacă se agravează.   2. Informații înainte de a utiliza supozitorul rectal Reparon Nu utilizați supozitorul rectal Reparon: dacă sunteți alergic la suspensia de bacterii Escherichia coli omorâte sau la alte componente ale medicamentului (enumerate la punctul 6).   Avertismente și precauții Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza Reparon supozitor rectal.   Copii si adolescenti Există puțină experiență disponibilă sub vârsta de optsprezece ani, așa că utilizarea sa în această grupă de vârstă nu este recomandată.   Alte medicamente și supozitor rectal Reparon Asigurați-vă că vă informați medicul sau farmacistul cu privire la orice alte medicamente pe care le luați în prezent sau recent sau intenționați să le luați. dacă urmați instrucțiunile de utilizare a supozitoarelor rectale, interacțiunile medicamentoase cu alte medicamente nu ar trebui practic să fie de așteptat. Utilizarea simultană a unui supozitor rectal și a unui prezervativ (prezervativul de cauciuc) poate reduce siguranța protecției prezervativelor.   Sarcina și alăptarea Dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă ați putea fi gravidă sau doriți să aveți un copil, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza acest medicament. Datele studiilor privind supozitorul rectal Reparon utilizat în timpul sarcinii și alăptării nu sunt disponibile. Deoarece concentrația de fenol folosită ca conservant în preparat rămâne cu mult sub concentrația de soluții de fenol utilizate în practică, nu este de așteptat ca aceasta să pună în pericol siguranța mamei și a copilului ei în timpul sarcinii și alăptării.   Efectele preparatului asupra abilităților necesare pentru conducerea și folosirea utilajelor Nu este de așteptat ca supozitorul rectal Reparon să afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 3. Cum se utilizează supozitorul rectal Reparon? Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în prospectul cu informații pentru pacient sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Dacă nu sunteți sigur de doză, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Doza recomandată de produs: după o baie de șezut, 1 supozitor rectal Reparon trebuie plasat în rect, de 1-2 ori pe zi. Fiecare frunză conține cuiburi de conuri separate prin perforații. Rupeți un cuib conic de-a lungul perforației (Figura 1). Scoateți cu grijă folia de acoperire începând de la marginea superioară a cuibului de con indicată de săgeată (Figura 2), apoi scoateți conul din cuibul de con care este astfel expus. Nu introduceți produsul în ochi, în jurul ochilor, în gură sau pe mucoasa bucală! Spălați-vă întotdeauna mâinile după ce ați folosit supozitorul rectal. Dacă substanța activă a ajuns în zonele menționate, îndepărtați-o cu apă! Sub efectul supozitorului rectal, lenjeria se poate decolora, așa că se recomandă utilizarea unui șervețel sanitar. Seniori (peste 65 de ani) La bătrânețe se poate continua aplicarea obișnuită.   Utilizare la copii și adolescenți Există puțină experiență disponibilă sub vârsta de optsprezece ani, așa că utilizarea sa în această grupă de vârstă nu este recomandată.   Dacă ați utilizat mai multe supozitoare rectale Reparon decât este prescris Nu au existat raportări de supradozaj sau otrăvire. În caz de administrare orală accidentală (de exemplu la copii), pot apărea tulburări gastro-intestinale (dureri abdominale, greață). În caz de supradozaj sau suspiciune de supradozaj, consultați imediat un medic!   Dacă uitați să utilizați supozitorul rectal Reparon Nu utilizați o doză dublă pentru a compensa doza omisă. Continuați tratamentul așa cum este prescris.   Dacă încetați să utilizați Reparon supozitor rectal devreme Dacă încetați să utilizați Reparon supozitor rectal prematur, simptomele dumneavoastră se pot agrava din nou. Dacă nu sunteți sigur de durata dozei, consultați-vă medicul. Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 4. Reacții adverse posibile Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Reacții adverse rare (pot afecta până la 1 din 1000 de persoane): Rareori, poate apărea și o reacție cutanată de hipersensibilitate (alergică) (cum ar fi mâncărime, urticarie). În caz de urticarie, încetați să utilizați medicamentul și discutați despre acțiuni suplimentare cu medicul dumneavoastră. Dacă erupțiile apar intens, pe tot corpul, consultați imediat un medic pentru a preveni eventualele simptome grave! Reacții adverse, a căror frecvență nu este cunoscută (nu pot fi estimate pe baza datelor disponibile): Produsul poate provoca roșeață temporară, mâncărime și peeling la locul aplicării. Dacă prezentați aceste simptome, încetați să utilizați supozitorul rectal Reparon și contactați medicul dumneavoastră. Atunci când utilizați supozitorul rectal Reparon așa cum este prescris, nu trebuie să vă așteptați la alte reacții adverse.   Raportarea efectelor secundare Dacă prezentați orice reacții adverse, informați medicul sau farmacistul. Acest lucru se aplică și oricăror posibile reacții adverse care nu sunt enumerate în prospect. De asemenea, puteți raporta reacțiile adverse direct autorității prin datele de contact din Anexa V. Prin raportarea reacțiilor adverse, puteți contribui la obținerea unui număr cât mai mare de informații despre utilizarea în siguranță a medicamentului disponibil. 5. Cum trebuie păstrat supozitorul rectal Reparon? A se pastra la maxim 25°C. Medicamentul trebuie ținut la îndemâna copiilor! Nu utilizați acest medicament după data de expirare (Data de expirare) înscrisă pe cutie. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii date. Nu utilizați medicamentul dacă observați semne vizibile de descompunere (de exemplu, decolorare). Nu aruncați niciun medicament în canalizare sau în deșeurile menajere. Întrebați-vă farmacistul ce să faceți cu medicamentele neutilizate. Aceste măsuri ajută la protejarea mediului. 6. Conținutul ambalajului și alte informații Ce conține supozitorul rectal Reparon? Ingredient activ al preparatului: 0,66 miliarde vaccin E. Coli (steril) per supozitor. Alte ingrediente: fenol lichefiat, grăsime solidă, trigliceride ale acizilor grași cu lanț mediu, apă purificată. Cum arată supozitorul rectal Reparon și ce conține ambalajul? Con alb sau alb-gălbui, inodor sau ușor fenolic, în formă de torpilă. În cazul conurilor fabricate folosind tehnologia de turnare, există o adâncitură de câțiva mm la capătul conurilor. Acest lucru nu afectează calitatea și efectul produsului. Ambalare: 10 sau 12 supozitoare rectale în folie PVC/PE și cutie.   Deținătorul autorizației de introducere pe piață și producătorul: Deținătorul autorizației de introducere pe piață: Egis Gyógyszergyár Zrt. H-1106 Budapesta, Keresztúri út 30-38. Producător: Egis Gyógyszergyár Zrt.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare