Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / PROSTA CARE

PROSTA CARE

32.5 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

NUTRITION FACTS             PROSTATACRE 60 CAS          ADMINISRARE  1 CAPS PE ZI

COMPOZITIE                                                                                                            CANTITAE                                 

Ulei dovleac

Saw palmeto extr

Pufulita cu flori mici extr

Galbanele

Coacaza negre extr

 

 

300 mg

25 mg

25 mg

25 mg

25 mg

Ingredientele sale bogate și eficiente ameliorează simptomele măririi prostatei!
Ingrediente:  Extract de saw palmeto l, Extract de puufulita  cu flori mici, Extract de Calendula, Extract de coacaze negre, Ulei din seminte de dovleac,
Cantitate:  60 capsule ulei Dozare:  1 capsula pe zi pentru adulti inainte de masa!

Beneficii prezentate- Funcționarea sănătoasă a prostatei - Sănătatea
tractului urinar și a sistemului excretor- Antibacterian, antiviral- Antiinflamator

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRITION FACTS             PROSTATACRE 60 CAS          ADMINISRARE  1 CAPS PE ZI COMPOZITIE                                                                                                            CANTITAE                                  Ulei dovleac Saw palmeto extr Pufulita cu flori mici extr Galbanele Coacaza negre extr     300 mg 25 mg 25 mg 25 mg 25 mg Ingredientele sale bogate și eficiente ameliorează simptomele măririi prostatei!Ingrediente:  Extract de saw palmeto l, Extract de puufulita  cu flori mici, Extract de Calendula, Extract de coacaze negre, Ulei din seminte de dovleac,Cantitate:  60 capsule ulei Dozare:  1 capsula pe zi pentru adulti inainte de masa! Beneficii prezentate- Funcționarea sănătoasă a prostatei - Sănătateatractului urinar și a sistemului excretor- Antibacterian, antiviral- Antiinflamator  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare