Toate produsele / Premium Sare de baie cu Sare marină şi Lavandă

Premium Sare de baie cu Sare marină şi Lavandă

12 RON
Categorii: Produse Biobear

"Sare de baie Biobear – răsfățul vindecător"

Săruri de baie Biobear sunt absolute naturale, ceea ce înseamnă, că nu au efect iritant. Sunt fabricate din ingrediente de calitate, nu conțin coloranți artificiali, parfumuri și alte substanțe nocive.

Când vine vorba de eliberarea de stres, atenuarea durerilor musculare sau calmarea iritațiilor cutanate, o baie cu sare este remediul potrivit.

Ce putem spune despre sarea de mare - compoziția sa este unică în fiecare caz și depinde direct de zăcământul în care a fost extrasă această sare. Efectul benefic al acestor elemente asupra corpului uman este neprețuit. Afectează activ organismul prin piele, sare

  • restabilește echilibrul mineral și hidric;
  • deschiderea porilor, elimină toxinele și toxinele prin ei;
  • întărește vasele de sânge, curăță sângele și îmbunătățește circulația sângelui;
  • elimină simptomele alergiei;
  • ameliorează durerea și inflamația în mușchi și articulații.
  • are un puternic efect antimicrobian și antifungic;
  • tratează bolile de piele și ginecologice;
  • relaxează, calmează anxietatea sistem nervos ameliorează insomnia;
  • intareste sistemul imunitar, previne racelile si bolile infectioase;
  • exfoliaza pielea, reinnoind-o si intinerind-o.

Mod de administrare:

Punem 30g sare pentru fiecare 3.5 litri de apă caldă (35-40°C).
Timpul tratamentului este de 15-25 min. Recomandăm 10-15 şedinţe.

INGREDIENTS: Sea salt, Lavandula angustifolia (essential oil)
"Sare de baie Biobear – răsfățul vindecător" Săruri de baie Biobear sunt absolute naturale, ceea ce înseamnă, că nu au efect iritant. Sunt fabricate din ingrediente de calitate, nu conțin coloranți artificiali, parfumuri și alte substanțe nocive. Când vine vorba de eliberarea de stres, atenuarea durerilor musculare sau calmarea iritațiilor cutanate, o baie cu sare este remediul potrivit. Ce putem spune despre sarea de mare - compoziția sa este unică în fiecare caz și depinde direct de zăcământul în care a fost extrasă această sare. Efectul benefic al acestor elemente asupra corpului uman este neprețuit. Afectează activ organismul prin piele, sare restabilește echilibrul mineral și hidric; deschiderea porilor, elimină toxinele și toxinele prin ei; întărește vasele de sânge, curăță sângele și îmbunătățește circulația sângelui; elimină simptomele alergiei; ameliorează durerea și inflamația în mușchi și articulații. are un puternic efect antimicrobian și antifungic; tratează bolile de piele și ginecologice; relaxează, calmează anxietatea sistem nervos ameliorează insomnia; intareste sistemul imunitar, previne racelile si bolile infectioase; exfoliaza pielea, reinnoind-o si intinerind-o. Mod de administrare: Punem 30g sare pentru fiecare 3.5 litri de apă caldă (35-40°C). Timpul tratamentului este de 15-25 min. Recomandăm 10-15 şedinţe. INGREDIENTS: Sea salt, Lavandula angustifolia (essential oil)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare