Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / OCSO Kids Multivitamine (căpșuni-banana) 30 plicuri

OCSO Kids Multivitamine (căpșuni-banana) 30 plicuri

35.5 RON

Stoc epuizat

Categorii: Pentru copii

Supliment alimentar granule orodispersabile cu aromă de căpșuni și banane.

Ingrediente: fructoză, dextroză, calciu (carbonat de calciu), vitamina c (acid ascorbic), aromă (banane, căpșuni), stearat de magneziu, vitamina e TE (dl-alfa-tocoferil acetat), vitamina k2 ( menaquinona 7), sucraloză, vitamina b2 (riboflavină), vitamina b6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina a (acetat de retinil), vitamina b12 (cianocobalamină), vitamina b9 (acid pteoril monoglutamic), d vitamina (colecalciferol), vitamina b7 (d-biotină)

Doza zilnică recomandată: 1 plic pe zi de la vârsta de 3 ani. Se toarnă conținutul plicului, granulele orodispersabile direct în gură. Nu este necesară apă pentru a lua produsul, dar luați-l cu un lichid dacă aveți dificultăți la înghițire.




Supliment alimentar granule orodispersabile cu aromă de căpșuni și banane. Ingrediente: fructoză, dextroză, calciu (carbonat de calciu), vitamina c (acid ascorbic), aromă (banane, căpșuni), stearat de magneziu, vitamina e TE (dl-alfa-tocoferil acetat), vitamina k2 ( menaquinona 7), sucraloză, vitamina b2 (riboflavină), vitamina b6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina a (acetat de retinil), vitamina b12 (cianocobalamină), vitamina b9 (acid pteoril monoglutamic), d vitamina (colecalciferol), vitamina b7 (d-biotină) Doza zilnică recomandată: 1 plic pe zi de la vârsta de 3 ani. Se toarnă conținutul plicului, granulele orodispersabile direct în gură. Nu este necesară apă pentru a lua produsul, dar luați-l cu un lichid dacă aveți dificultăți la înghițire.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data