Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120Az összes termék / OCSO D-vitamin + Kalcium szájban oldódó granulátum 30 darab tasak

OCSO D-vitamin + Kalcium szájban oldódó granulátum 30 darab tasak

35.5 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Kategóriák: D vitaminok

OCSO D-vitamin 4000 NE + Kalcium 200 mg szájban oldódó granulátum étrend-kiegészítő.

A termékben található 100 µg D-vitamin 4000 NE (Nemzetközi egység)-nek felel meg. 4000 NE = 4000 IU (International Unit)

A D-vitamin hozzájárul:
- a kalcium és a foszfor normál felszívódásához,
- az egészséges csontozat fenntartásához,
- az izomfunkciók fenntartásához,
- az immunrendszer normál működéséhez.

A kalcium hozzájárul:
- a normál izomműködéshez,
- a normál csontozat fenntartásához,
- a normál fogazat fenntartásához.

Kiszerelés csomagolása: 30 db tasak / doboz

Összetevők: fruktóz, dextróz, kalcium (kalcium-citrát-tetrahidrát és kalcium-karbonát formájában), C-vitamin (aszkorbinsav), aroma anyag (eper), D-vitamin (kolekalciferol), víz

Napi ajánlott mennyiség: Öntse egy tasak tartalmát közvetlenül a szájába. Víz nem szükséges a készítmény bevételéhez.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
OCSO D-vitamin 4000 NE + Kalcium 200 mg szájban oldódó granulátum étrend-kiegészítő.A termékben található 100 µg D-vitamin 4000 NE (Nemzetközi egység)-nek felel meg. 4000 NE = 4000 IU (International Unit)A D-vitamin hozzájárul:- a kalcium és a foszfor normál felszívódásához,- az egészséges csontozat fenntartásához,- az izomfunkciók fenntartásához,- az immunrendszer normál működéséhez.A kalcium hozzájárul:- a normál izomműködéshez,- a normál csontozat fenntartásához,- a normál fogazat fenntartásához.Kiszerelés csomagolása: 30 db tasak / doboz Összetevők: fruktóz, dextróz, kalcium (kalcium-citrát-tetrahidrát és kalcium-karbonát formájában), C-vitamin (aszkorbinsav), aroma anyag (eper), D-vitamin (kolekalciferol), víz Napi ajánlott mennyiség: Öntse egy tasak tartalmát közvetlenül a szájába. Víz nem szükséges a készítmény bevételéhez.Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás