Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120Az összes termék / OCSO D-vitamin 30 tabletta

OCSO D-vitamin 30 tabletta

13 RON


Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Kategóriák: D vitaminok

Az OCSO D-vitamin termék, D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.

Kiszerelés csomagolása: 30 db tabletta / doboz

Összetevők: kötőanyag: mikrokristályos cellulóz, kalcium-karbonát, magnézium-oxid, D-vitamin (kolekalciferol)

A kalcium-karbonát kalcium-tartalma 40%, a magnézium-oxid magnézium-tartalma 50%. A készítményben 50 mg kalcium-karbonát és 50 mg magnézium-oxid van, amelyeknek 20 mg kalcium, illetve 25 mg magnézium-tartalmuk van.

Napi ajánlott mennyiség: 1 db tabletta naponta

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az OCSO D-vitamin termék, D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.Kiszerelés csomagolása: 30 db tabletta / doboz Összetevők: kötőanyag: mikrokristályos cellulóz, kalcium-karbonát, magnézium-oxid, D-vitamin (kolekalciferol)A kalcium-karbonát kalcium-tartalma 40%, a magnézium-oxid magnézium-tartalma 50%. A készítményben 50 mg kalcium-karbonát és 50 mg magnézium-oxid van, amelyeknek 20 mg kalcium, illetve 25 mg magnézium-tartalmuk van. Napi ajánlott mennyiség: 1 db tabletta napontaFigyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás