Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120


Az összes termék / NORMAFLOR 20X5 ML

NORMAFLOR 20X5 ML

63 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Top 20

Javallatok:

A bél normál baktériumflórájának károsodása illetve ennek következtében kialakult hasmenés illetve vitaminhiány kezelése és megelőzése.

A bélflóra egyensúlyának helyreállítására antibiotikumokkal vagy kemoterápiás szerekkel való kezelés során kialakuló eltérések esetén.

Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bél rendszeri fertőzés miatti hasmenés, illetve mérgezésnek, vagy a bélflóra felborult baktériumegyensúlyának, és ennek következtében kialakult vitaminhiánynak tulajdonítható gyermekkori akut és krónikus gyomor-bélrendszeri betegségek.

2. Tudnivalók a normaflore belsőleges szuszpenzió alkalmazása előtt:

Ne alkalmazza a készítményt: ha túlérzékeny a készítmény összetevőjére.

Terhesség, szoptatás: a készítmény terhesség és szoptatás időszakában való alkalmazásának nincs ellenjavallata.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre: a készítmény a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket nem befolyásolja.

A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek: gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók nem ismertek.

3. Hogyan kell alkalmazni a normaflore belsőleges szuszpenziót?

Amennyiben a kezelőorvos másképp nem rendeli, szokásos adagja:

Felnőtteknek: 2-3 ampulla naponta.

Gyermekeknek és csecsemőknek: 1-2 ampulla naponta.

Rendszeres időközönként (3-4 óránként) ajánlott alkalmazni, az ampulla tartalmát édesített vízben, tejben, teában vagy narancslében elkeverve.
Javallatok:A bél normál baktériumflórájának károsodása illetve ennek következtében kialakult hasmenés illetve vitaminhiány kezelése és megelőzése.A bélflóra egyensúlyának helyreállítására antibiotikumokkal vagy kemoterápiás szerekkel való kezelés során kialakuló eltérések esetén.Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bél rendszeri fertőzés miatti hasmenés, illetve mérgezésnek, vagy a bélflóra felborult baktériumegyensúlyának, és ennek következtében kialakult vitaminhiánynak tulajdonítható gyermekkori akut és krónikus gyomor-bélrendszeri betegségek.2. Tudnivalók a normaflore belsőleges szuszpenzió alkalmazása előtt:Ne alkalmazza a készítményt: ha túlérzékeny a készítmény összetevőjére.Terhesség, szoptatás: a készítmény terhesség és szoptatás időszakában való alkalmazásának nincs ellenjavallata.A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre: a készítmény a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket nem befolyásolja.A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek: gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók nem ismertek.3. Hogyan kell alkalmazni a normaflore belsőleges szuszpenziót?Amennyiben a kezelőorvos másképp nem rendeli, szokásos adagja:Felnőtteknek: 2-3 ampulla naponta.Gyermekeknek és csecsemőknek: 1-2 ampulla naponta.Rendszeres időközönként (3-4 óránként) ajánlott alkalmazni, az ampulla tartalmát édesített vízben, tejben, teában vagy narancslében elkeverve.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data