Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / Magneziu + vitamina B6 + Ginkgo forte 30 tabl. - Dr.Chen

Magneziu + vitamina B6 + Ginkgo forte 30 tabl. - Dr.Chen

24 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Dr.Chen

Ingrediente:

Lactat de magnesiu 1000mg (magnesiu 121mg)

Vitamina B6 1.4mg

Ginkgo biloba 60mg

Valeriană 50mg

Mod de administrare: 1 tablete/zi.

30 tablete

Beneficii:

Un supliment nutritiv pentru functionarea echilibrata a sistemului nervos si circulator.

Magneziul si vitamina B6 contribuie la functionarea echilibrata a sistemului nervos, la mentinerea functiei psihologice normale si la reducerea oboselii.

• Magneziul este necesar pentru a mentine structura osoasa si a dintilor si pentru a functiona normal. Participa la procesele de productie de energie ale organismului, la sinteza proteinelor si la procesele de divizare a celulelor.

• Pe langa efectele sale asupra sistemului nervos, vitamina B6 participa la formarea globulelor rosii, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si joaca un rol in metabolismul proteinelor.

• Radacina pisicii contribuie la depasirea stresului cauzat de un stil de viata ocupat, la mentinerea unui echilibru emotional normal si la un somn odihnitor si sanatos.

• Flavonoidele Ginkgo sustin circulatia sangelui, furnizand astfel celulelor oxigen si nutrienti. Contribuie la mentinerea functiei creierului la batranete la un nivel adecvat.
Ingrediente:Lactat de magnesiu 1000mg (magnesiu 121mg)Vitamina B6 1.4mgGinkgo biloba 60mgValeriană 50mgMod de administrare: 1 tablete/zi.30 tableteBeneficii:Un supliment nutritiv pentru functionarea echilibrata a sistemului nervos si circulator.Magneziul si vitamina B6 contribuie la functionarea echilibrata a sistemului nervos, la mentinerea functiei psihologice normale si la reducerea oboselii.• Magneziul este necesar pentru a mentine structura osoasa si a dintilor si pentru a functiona normal. Participa la procesele de productie de energie ale organismului, la sinteza proteinelor si la procesele de divizare a celulelor.• Pe langa efectele sale asupra sistemului nervos, vitamina B6 participa la formarea globulelor rosii, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si joaca un rol in metabolismul proteinelor.• Radacina pisicii contribuie la depasirea stresului cauzat de un stil de viata ocupat, la mentinerea unui echilibru emotional normal si la un somn odihnitor si sanatos.• Flavonoidele Ginkgo sustin circulatia sangelui, furnizand astfel celulelor oxigen si nutrienti. Contribuie la mentinerea functiei creierului la batranete la un nivel adecvat.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare