Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / MAGNEZIU B6 PLUS

MAGNEZIU B6 PLUS

32.5 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

 NUTRICION FACTS   MAGNEZIU B6 PLUS 60CAPS   ADMINISTRARE  ADULTI 1                                          

                                                                                                                               CAPS /ZI

  COMPOZITIE                                                                                               DOZA ZILNICA

    Magneziu citrat  extract

    Vitamina B6

     Vitamina  E

 

400 MG DZR 107%

7 NG DZR 500%

20 MG DZR  16%

Descrierea produsului Magneziu natural, bine absorbit, fără aditivi. Pentru funcția normală a inimii, mușchilor și nervilor cu vitamina B6 și vitamina E.

Utilizare:. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei.    Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
 NUTRICION FACTS   MAGNEZIU B6 PLUS 60CAPS   ADMINISTRARE  ADULTI 1                                                                                                                                                                          CAPS /ZI   COMPOZITIE                                                                                               DOZA ZILNICA     Magneziu citrat  extract     Vitamina B6      Vitamina  E   400 MG DZR 107% 7 NG DZR 500% 20 MG DZR  16% Descrierea produsului Magneziu natural, bine absorbit, fără aditivi. Pentru funcția normală a inimii, mușchilor și nervilor cu vitamina B6 și vitamina E. Utilizare:. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei.    Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare