Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120Az összes termék / Jó közérzet C vitamin 1000 mg tabletta – 30db

Jó közérzet C vitamin 1000 mg tabletta – 30db

12 RON

Nincs készleten

Kategóriák: C vitaminok

Jó közérzet C-vitamin 1000 mg tabletta

A C-vitamin antioxidáns hatású vitamin, fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében; a vérerek normál struktúrájának fenntartásában; a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében.

A Jó Közérzet C-Vitamin 1000 mg 25 mg csipkebogyóval és 25 mg citrus bioflavonoiddal, termékválasztékunk egyik legsikeresebb tagja.

Ez a C-vitamin készítmény nagyon jó felszívódású, filmtabletta kivitelben készül.
A Jó Közérzet C-Vitamin 1000 mg jelenleg az egyik legolcsóbb C vitamin termék a magyar piacon.

C-vitamin

A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

A C-vitamin fontos szerepet játszhat a vas felszívódásában. Szükséges az idegrendszer normál működéséhez.

Hatóanyag 1 tablettában:

  • C-vitamin 1000 mg
  • Citrus bioflavonoidok 25 mg
  • Csipkebogyó 25 mg

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

napi 1 db C-vitamin tabletta.
Jó közérzet C-vitamin 1000 mg tablettaA C-vitamin antioxidáns hatású vitamin, fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében; a vérerek normál struktúrájának fenntartásában; a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében.A Jó Közérzet C-Vitamin 1000 mg 25 mg csipkebogyóval és 25 mg citrus bioflavonoiddal, termékválasztékunk egyik legsikeresebb tagja.Ez a C-vitamin készítmény nagyon jó felszívódású, filmtabletta kivitelben készül.A Jó Közérzet C-Vitamin 1000 mg jelenleg az egyik legolcsóbb C vitamin termék a magyar piacon.C-vitaminA legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.A C-vitamin fontos szerepet játszhat a vas felszívódásában. Szükséges az idegrendszer normál működéséhez.Hatóanyag 1 tablettában:C-vitamin 1000 mgCitrus bioflavonoidok 25 mgCsipkebogyó 25 mgAjánlott fogyasztási mennyiség:napi 1 db C-vitamin tabletta.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás