Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / IMMUNITY WELL

IMMUNITY WELL

91 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

NUTRITION FACTS                        IMMUNITY WELL 60 CAPS            ADMINISRARE  1 caps / zi

COMPOZITIE                                CANTITATE                                          COMPOZITIE                             CANTITATE 

Beta glucan extr

Chega , ciuperca siberian extr

Coaja de lalaie extr

Echinaceaextr

Colostrum extr

Inulin extr

Funza de oliva ,extr

 

125 mg

75 mg

75 mg

75 mg

62.5 mg

62.5 mg

35 mg

 

Ciuperca Shitake extr

Ciuperca Maitake extrZ

Zinc citrat

                  Cupru (sare gluconat                         Seleniu (L-selenometionin) extr

35 mg

35 mg

15 mg DZR 150 %

1.4 mg DZR 100 %

80 ug DZR 145 %

 

 

 

 

 

Descrierea produsului Immunity Well este un stimulent imunitar extrem de eficient cu Beta Glucan. 12 ingrediente în sinergie.

Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare:Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important:Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRITION FACTS                        IMMUNITY WELL 60 CAPS            ADMINISRARE  1 caps / zi COMPOZITIE                                CANTITATE                                          COMPOZITIE                             CANTITATE  Beta glucan extr Chega , ciuperca siberian extr Coaja de lalaie extr Echinaceaextr Colostrum extr Inulin extr Funza de oliva ,extr   125 mg 75 mg 75 mg 75 mg 62.5 mg 62.5 mg 35 mg   Ciuperca Shitake extr Ciuperca Maitake extrZ Zinc citrat                   Cupru (sare gluconat                         Seleniu (L-selenometionin) extr 35 mg 35 mg 15 mg DZR 150 % 1.4 mg DZR 100 % 80 ug DZR 145 %           Descrierea produsului Immunity Well este un stimulent imunitar extrem de eficient cu Beta Glucan. 12 ingrediente în sinergie. Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare:Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important:Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare