Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / GINGKO BILOBA

GINGKO BILOBA

34 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

NUTRITION FACTS                                GINNKGO BILOA  60 CAPS                      ADMINISRARE  1 caps/zi                                            

COMPOZITIE                                                                                                                                                        CANTITATE

GINGKO BILOBA FRUZNA

EXRTECTUM

 

                               400 mg

Descrierea produsului

Ingredientele active ale ginkgo biloba ajută la creșterea aportului de sânge cerebral și a oxigenării. Ajută la menținerea prospețimii fizice și mentale.

- Îmbunătățirea aportului de sânge cerebral  Prospețime mentală – Vitalitate - Demență

Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa. Important:Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRITION FACTS                                GINNKGO BILOA  60 CAPS                      ADMINISRARE  1 caps/zi                                             COMPOZITIE                                                                                                                                                        CANTITATE GINGKO BILOBA FRUZNA EXRTECTUM                                  400 mg Descrierea produsului Ingredientele active ale ginkgo biloba ajută la creșterea aportului de sânge cerebral și a oxigenării. Ajută la menținerea prospețimii fizice și mentale. - Îmbunătățirea aportului de sânge cerebral  Prospețime mentală – Vitalitate - Demență Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa. Important:Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare