Toate produsele / GANODERMA&SHIITAKE

GANODERMA&SHIITAKE

43 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

NUTRICION FACTS      GANODERMA&SHIITAKE         ADMINISTRARE  ADULTI

                                                                                                                 1 CAPS  /ZI

COMPOZITIE                                                                                                DOZA ZILNICA

Ganoderma lucidum

(Reishi) extr.

Shiitake extr.

 

200 mg

200 mg

Descrierea produsului Sunt printre cele mai cunoscute ciuperci medicinale asiatice. Adaptogeni cu efecte antivirale și antibacteriene, adică funcționează atunci când și în măsura în care organismul are nevoie.- Protecția celulelor, antioxidant puternic  Antiviral, antibacterian- Colesterol sănătos, zahăr din sânge- Întăritor imunitar  Utilizare:. Doza zilnica maxima este de 1 capsula. Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei.  Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS      GANODERMA&SHIITAKE         ADMINISTRARE  ADULTI                                                                                                                  1 CAPS  /ZI COMPOZITIE                                                                                                DOZA ZILNICA Ganoderma lucidum (Reishi) extr. Shiitake extr.   200 mg 200 mg Descrierea produsului Sunt printre cele mai cunoscute ciuperci medicinale asiatice. Adaptogeni cu efecte antivirale și antibacteriene, adică funcționează atunci când și în măsura în care organismul are nevoie.- Protecția celulelor, antioxidant puternic  Antiviral, antibacterian- Colesterol sănătos, zahăr din sânge- Întăritor imunitar  Utilizare:. Doza zilnica maxima este de 1 capsula. Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei.  Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare