Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120Az összes termék / Fahéj tea gyömbérrel - 20db

Fahéj tea gyömbérrel - 20db

15 RON


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Márka: Dr.Chen

Az egészséges vércukorszint fenntartásához

(20 filter x 2,2 g)

aromazáró csomagolásban

Nettó tömeg: 44 g

Összetevők: fahéj kéreg őrlemény (68%), gyömbér gyökér őrlemény (23%), cékla gumó őrlemény.

Felhasználási javaslat: A csészébe helyezett filtert forrázzuk le 2-3 dl vízzel, és lefedve hagyjuk állni 15-20 percig. Langyos állapotban ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztható.

Javasolt adagolás: naponta két csésze tea elfogyasztása javasolt.

A TCM kompatibilitás elve alapján összeállított receptúra. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában.

A fahéj és a gyömbér segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer és az immunrendszer egészségét. A fahéj és a gyömbér támogatja a légutak egészségét. A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz, elsősorban a szív meridiánra van hatással.

A termék fogyasztása bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Az egészséges vércukorszint fenntartásához(20 filter x 2,2 g)aromazáró csomagolásban Nettó tömeg: 44 gÖsszetevők: fahéj kéreg őrlemény (68%), gyömbér gyökér őrlemény (23%), cékla gumó őrlemény.Felhasználási javaslat: A csészébe helyezett filtert forrázzuk le 2-3 dl vízzel, és lefedve hagyjuk állni 15-20 percig. Langyos állapotban ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztható.Javasolt adagolás: naponta két csésze tea elfogyasztása javasolt.A TCM kompatibilitás elve alapján összeállított receptúra. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában.A fahéj és a gyömbér segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer és az immunrendszer egészségét. A fahéj és a gyömbér támogatja a légutak egészségét. A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz, elsősorban a szív meridiánra van hatással.A termék fogyasztása bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás