Toate produsele / E-VITAMIN &SELEN PLUS

E-VITAMIN &SELEN PLUS

28 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

  VITAMINA -E & SELEN PLUS 30 CAPS ADMINISRARE  1 CAPS  PE ZI

COMPOZITIE                                                                                                                CANTITAE                

C-vitamin (L-ascorbat)

E-vitamin

Selen (L-selenometionin)

 

260 mg DZR 325%

133 mg DZR 1108%200 NE

55 ug DZR 100 %

Ingrediente:  vitamina E (d-alfa-tocoferol), seleniu (l-selenometionina), vitamina C (l-ascorbat)
Cantitate:  60 capsule Dozare:  1-3 capsule pe zi Pentru adulti inainte de masa!

Beneficii prezentate -Reumatism - Sănătatea oaselor și a articulațiilor- Antioxidant puternic
- Reduce inflamația- Ameliorarea durerii

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
  VITAMINA -E & SELEN PLUS 30 CAPS ADMINISRARE  1 CAPS  PE ZI COMPOZITIE                                                                                                                CANTITAE                 C-vitamin (L-ascorbat) E-vitamin Selen (L-selenometionin)   260 mg DZR 325% 133 mg DZR 1108%200 NE 55 ug DZR 100 % Ingrediente:  vitamina E (d-alfa-tocoferol), seleniu (l-selenometionina), vitamina C (l-ascorbat)Cantitate:  60 capsule Dozare:  1-3 capsule pe zi Pentru adulti inainte de masa! Beneficii prezentate -Reumatism - Sănătatea oaselor și a articulațiilor- Antioxidant puternic- Reduce inflamația- Ameliorarea durerii  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare