Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / CURCUMIN &BIOPIPERINE

CURCUMIN &BIOPIPERINE

37 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

NUTRITION FACTS  CURCUMIN & BIOPIPERINE 6 CAPS   ADMINISRARE  1 CASP   PE ZI

COMPOZITIE                                                                                                                         CANTITAE                 

Curcumin

Radacina de ghimbir extr

Bio piperine (8 %piperine ) extr

 

295 mg

100 mg

5 mg

 

Descrierea produsului Cu o concentratie de 98% de curcumina si piperina (BioPerine Piperine extrasa din piper negru), plus ghimbir pentru efect maxim.

Ingrediente:  Extract de curcumina 98%, Extract de piper negru, Extract de ghimbir
Cantitate:  60 capsule
Dozare:  1-3 capsule pe zi Pentru adulti inainte de masa!

Beneficii prezentateReumatism - Sănătatea oaselor și a articulațiilor- Antioxidant puternic
- Reduce inflamația - Ameliorarea durerii

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRITION FACTS  CURCUMIN & BIOPIPERINE 6 CAPS   ADMINISRARE  1 CASP   PE ZI COMPOZITIE                                                                                                                         CANTITAE                  Curcumin Radacina de ghimbir extr Bio piperine (8 %piperine ) extr   295 mg 100 mg 5 mg   Descrierea produsului Cu o concentratie de 98% de curcumina si piperina (BioPerine Piperine extrasa din piper negru), plus ghimbir pentru efect maxim. Ingrediente:  Extract de curcumina 98%, Extract de piper negru, Extract de ghimbirCantitate:  60 capsuleDozare:  1-3 capsule pe zi Pentru adulti inainte de masa! Beneficii prezentateReumatism - Sănătatea oaselor și a articulațiilor- Antioxidant puternic- Reduce inflamația - Ameliorarea durerii  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare