Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / Curcuma Colagen forte

Curcuma Colagen forte

39.5 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.

Ingrediente/2caps.:

Turmeric 520mg

Bioflavonoid citric 100mg

Colagen 40mg

Acid hialuronic 30mg

Mod de administrare: 2 capsule/zi.

60 capsule

Indicatii:

Contribuie la elasticitatea articulaţiilor. Ajută la menţinerea sănătăţii oaselor şi articulaţiilor.

Curcuma poate fi folosita în tratarea diverselor probleme digestive cum ar fi indigestie, balonare, dispepsie.

Această plantă poate fi benefică de asemenea persoanelor care suferă de boli inflamatorii cum ar fi colita ulceroasă.

Datorită capacității de a reduce inflamația, curcuma poate fi benefică și persoanelor care suferă de osteoartrită.

Suferinzii de diabet sau litiază biliară, cei care se află sub prescripție medicală, femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să consume turmeric fără aprobarea medicului.

Administrare:

 

Pentru protecţia articulaţiilor consumaţi zilnic timp de 4 săptămâni cu o săptămână pauză. După aceasta produsul se poate consuma în continuare.
În comparaţie cu multe alte produse similare, capsulele Dr Chen cu extract de curcumă nu conţin doar o simplă pulbere din condimentul în cauză (măciniş) ci conţin EXTRACTUL acestuia, adică partea cea mai valoroasă a plantei în concentraţie de 50 ori mai mare.
Ingrediente/2caps.: Turmeric 520mg Bioflavonoid citric 100mg Colagen 40mg Acid hialuronic 30mg Mod de administrare: 2 capsule/zi. 60 capsule Indicatii: Contribuie la elasticitatea articulaţiilor. Ajută la menţinerea sănătăţii oaselor şi articulaţiilor. Curcuma poate fi folosita în tratarea diverselor probleme digestive cum ar fi indigestie, balonare, dispepsie. Această plantă poate fi benefică de asemenea persoanelor care suferă de boli inflamatorii cum ar fi colita ulceroasă. Datorită capacității de a reduce inflamația, curcuma poate fi benefică și persoanelor care suferă de osteoartrită.Suferinzii de diabet sau litiază biliară, cei care se află sub prescripție medicală, femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să consume turmeric fără aprobarea medicului. Administrare:   Pentru protecţia articulaţiilor consumaţi zilnic timp de 4 săptămâni cu o săptămână pauză. După aceasta produsul se poate consuma în continuare.În comparaţie cu multe alte produse similare, capsulele Dr Chen cu extract de curcumă nu conţin doar o simplă pulbere din condimentul în cauză (măciniş) ci conţin EXTRACTUL acestuia, adică partea cea mai valoroasă a plantei în concentraţie de 50 ori mai mare.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare