Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / CORAL CALCIUM

CORAL CALCIUM

28 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

NUTRITION FACTS                        CALCIU CORAL  60 CAPS                     ADMINISRARE  1 CAPS / ZII

COMPOZITIE                                                                                                                                       CANTITATE

CRAL CALCIU EXTR

D3 vtmina

 

                              400 MG DZR 50%

                              2000 NE  50UG DVR  1000%

Descrierea produsului

Produsul nostru contribuie la menținerea oaselor și articulațiilor sănătoase și la prevenirea osteoporozei prin conținutul său de calciu pur, natural, pe bază de plante, care este ajutat activ de vitamina D3 adăugată produsului nostru.

Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRITION FACTS                        CALCIU CORAL  60 CAPS                     ADMINISRARE  1 CAPS / ZII COMPOZITIE                                                                                                                                       CANTITATE CRAL CALCIU EXTR D3 vtmina                                 400 MG DZR 50%                               2000 NE  50UG DVR  1000% Descrierea produsului Produsul nostru contribuie la menținerea oaselor și articulațiilor sănătoase și la prevenirea osteoporozei prin conținutul său de calciu pur, natural, pe bază de plante, care este ajutat activ de vitamina D3 adăugată produsului nostru. Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare