Vă rog, sunați-ne dacă vă putem ajuta. +40 769 259 730 sau +40 769 249 120


Toate produsele / COLESTEROL CONTROL

COLESTEROL CONTROL

41 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.

NUTRICION FACTS   COLESTEROL CONTROL 60 CAPSULE ULEIOASA

COMPOZITIE                                                  CANTITAE                                                 DOZA ZILNICA

Ulei Canape

Ulei seminte Borago

Ulei seminte de stuguri

Extract coada calului

Extract coacaze negre

    200 mg

    100 mg

    80 mg

     5 mg                    

     5 mg

600  mg

300 mg

240  mg

 15 mg

 15 mg

Descrierea produsului  Componentele controlului colesterolului contribuie la formarea și menținerea nivelurilor normale de grăsime și colesterol din sânge. În plus, ingredientele sale sunt extrem de bogate în vitamine, minerale și acizi grași Omega.- Nivel sănătos de colesterol - Protecția sistemului cardiovascular - Întărirea imunității
Flexibilitatea vaselor de sânge - Tensiunea arterială - Funcția sistemului nervos

Utilizare: Administrati adulti  3  capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 3 capsula.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS   COLESTEROL CONTROL 60 CAPSULE ULEIOASA COMPOZITIE                                                  CANTITAE                                                 DOZA ZILNICA Ulei Canape Ulei seminte Borago Ulei seminte de stuguri Extract coada calului Extract coacaze negre     200 mg     100 mg     80 mg      5 mg                          5 mg 600  mg 300 mg 240  mg  15 mg  15 mg Descrierea produsului  Componentele controlului colesterolului contribuie la formarea și menținerea nivelurilor normale de grăsime și colesterol din sânge. În plus, ingredientele sale sunt extrem de bogate în vitamine, minerale și acizi grași Omega.- Nivel sănătos de colesterol - Protecția sistemului cardiovascular - Întărirea imunității Flexibilitatea vaselor de sânge - Tensiunea arterială - Funcția sistemului nervos Utilizare: Administrati adulti  3  capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 3 capsula.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare