Toate produsele / CAPSULE DIN ULEI DE MAC

CAPSULE DIN ULEI DE MAC

35 RON

Stoc epuizat

NUTRICION FACTS   CAPSULE DIN ULEI DE MAC 60 BUC   ADMINISTRARE 1 CAPS/ZI

  COMPOZITIE                                                                                  CANTITAE             

 

Ulei de mac

 

                           

                                   400 mg

Descrierea produsului 100% natural, presat la rece, fara aditivi.

Uleiul de mac, presat la rece, contine acizi oleici nesaturati precum acidul linolenic (Omega-6, 60-65%), vitamina B6, vitamina E, calciu, magneziu, fier si fosfor.

- Antidot antic pentru osteoporoza- Antidepresiv usor

Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.

 Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.

 Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)
NUTRICION FACTS   CAPSULE DIN ULEI DE MAC 60 BUC   ADMINISTRARE 1 CAPS/ZI   COMPOZITIE                                                                                  CANTITAE                Ulei de mac                                                                  400 mg Descrierea produsului 100% natural, presat la rece, fara aditivi. Uleiul de mac, presat la rece, contine acizi oleici nesaturati precum acidul linolenic (Omega-6, 60-65%), vitamina B6, vitamina E, calciu, magneziu, fier si fosfor. - Antidot antic pentru osteoporoza- Antidepresiv usor Utilizare: Administrati o capsula pe zi. Doza zilnica maxima este de 1 capsula.  Depozitare: Depozitati la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat, departe de copii mici. Nu utilizati daca ambalajul a fost deteriorat sau daca folia a fost scoasa.  Important: Produsul nu poate fi utilizat ca inlocuitor al unei diete diversificate in mod corespunzator. Un mod echilibrat de hranire si un stil de viata sanatos este important pentru functionarea corpului uman. Nu depasiti portiunea maxima recomandata pentru admisie in timpul zilei. Data expirarii (Vezi pe ambalaj)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare