Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120


Az összes termék / Béres C-vitamin 1000 mg RETARD csipkebogyó kivonattal + 2000 NE D3-vitamin 90 filmtabletta

Béres C-vitamin 1000 mg RETARD csipkebogyó kivonattal + 2000 NE D3-vitamin 90 filmtabletta

65 RON


Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Kategóriák: D vitaminok C vitaminok
Márka: Béres

Több, mint C-vitamin! C- és D-vitaminban gazdag retard készítmény csipkebogyó kivonattal.

A készítmény szedése betegségeket követő felépülés időszakában, valamint fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén ajánlott.

*A C- és D-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.

MIKOR AJÁNLOTT A KÉSZÍTMÉNY SZEDÉSE?

  • egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén,
  • fokozott C- és D-vitamin szükséglet idején,
  • betegségeket követő felépülés időszakában,
  • fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén.

KISZERELÉS:

90 db filmtabletta

ADAGOLÁS:

Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta, amit javasolt bő folyadékkal bevenni.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Továbbá antioxidáns hatású anyag, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, normál fogazat és izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.
Több, mint C-vitamin! C- és D-vitaminban gazdag retard készítmény csipkebogyó kivonattal.A készítmény szedése betegségeket követő felépülés időszakában, valamint fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén ajánlott.*A C- és D-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.MIKOR AJÁNLOTT A KÉSZÍTMÉNY SZEDÉSE?egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén,fokozott C- és D-vitamin szükséglet idején,betegségeket követő felépülés időszakában,fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén.KISZERELÉS:90 db filmtablettaADAGOLÁS:Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta, amit javasolt bő folyadékkal bevenni.A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Továbbá antioxidáns hatású anyag, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, normál fogazat és izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data