Segitségre van szükséged? Hívj minket telefonon! +40 769 259 730 vagy +40 769 249 120


Az összes termék / 1×1 Vitamin C-vitamin 1000 mg narancs ízű rágótabletta – 60db

1×1 Vitamin C-vitamin 1000 mg narancs ízű rágótabletta – 60db

37 RON
Kategóriák: C vitaminok
Márka: 1x1

Növeli a stressztűrő képességet, legyen az fizikai vagy pszichés stressz, védelmet nyújthat a szervezet egészséges, normális működéséhez, a pajzsmirigy munkájának segítségével pedig a fáradtságérzetet is csökkenti.

C-vitamin

A C-vitamin antioxidáns hatású, a szervezetben keletkező káros szabadgyököket megköti, megakadályozva ezzel a sejtek oxidációját és károsodását. Fontos szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében, és szerepet játszik a sejtek biokémiai folyamataiban. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, igazi hatását az immunrendszer működésének fokozásán keresztül fejti ki, növeli a fehérvérsejtek számát, vírus és baktérium-ellenes hatása is bizonyított. Ezen alapvető tulajdonságának köszönhetően fontos szerepe lehet számos betegség megelőzésében, vagy annak kockázatának csökkentésében.

1×1 Vitamin C-vitamin 1000 mg rágótabletta

C-vitamint tartalmazó narancs ízű étrend-kiegészítő rágótabletta szorbittal és édesítőszerrel

Az 1×1 C-vitamin 1000 mg C-vitamint tartalmaz.

Vitamintartalom: 1000 mg C-vitamin (1250 százaléka a felnőtteknek ajánlott napi mennyiségnek).
Növeli a stressztűrő képességet, legyen az fizikai vagy pszichés stressz, védelmet nyújthat a szervezet egészséges, normális működéséhez, a pajzsmirigy munkájának segítségével pedig a fáradtságérzetet is csökkenti.C-vitaminA C-vitamin antioxidáns hatású, a szervezetben keletkező káros szabadgyököket megköti, megakadályozva ezzel a sejtek oxidációját és károsodását. Fontos szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében, és szerepet játszik a sejtek biokémiai folyamataiban. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, igazi hatását az immunrendszer működésének fokozásán keresztül fejti ki, növeli a fehérvérsejtek számát, vírus és baktérium-ellenes hatása is bizonyított. Ezen alapvető tulajdonságának köszönhetően fontos szerepe lehet számos betegség megelőzésében, vagy annak kockázatának csökkentésében.1×1 Vitamin C-vitamin 1000 mg rágótablettaC-vitamint tartalmazó narancs ízű étrend-kiegészítő rágótabletta szorbittal és édesítőszerrelAz 1×1 C-vitamin 1000 mg C-vitamint tartalmaz.Vitamintartalom: 1000 mg C-vitamin (1250 százaléka a felnőtteknek ajánlott napi mennyiségnek).

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data